Inge Harkestad - forfatter av Ute av lage
Foto: Mikkel Moe / Tekna

Biografi for Inge Harkestad

Inge Harkestad har skrevet krimdramaet Ute av lage. Han er født i 1970 og oppvokst i Bergen. Han er gift, har ingen barn og bor nå i Oslo.

I 2015 sa han opp en trygg og god jobb for å ta et sabbatsår og skrive en roman. Halvannet år senere var manuset til Ute av lage ferdig. De første forlagene han tok kontakt med takket nei til å gi ut romanen, og da stiftet han skrevne ord forlag og ga ut boken selv.

Harkestad ser verken for seg å bli forfatter eller forlagssjef på heltid, men han har lyst til å skrive flere bøker om Amalie og Haider som vi blir kjent med i Ute av lage.

Bibliografi

Privatliv

Sammen med Marianne Beck var Inge Harkestad på det norske landslaget i boogie woogie seks år (2005–2010). Beste nasjonale resultat var 3. plass i NM 2004. Beste internasjonale resultater var 26. plass i EM i 2006 samt 18. og 19. plass i individuelle world-cup-konkurranser i henholdsvis Moskva og Lillestrøm 2010. De har også deltatt på flere danseshow, blant annet under medaljeseremonien i Ski-VM i 2011 (foran 40 000 tilskuere).

Harkestad er utdannet sivilingeniør innen IKT. Han jobber i dag som ansvarlig for teknologifag i nettstudier ved Høyskolen Kristiania.

Sosiale medier

På Facebook: facebook.com/IngeHarkestadForfatter
På Twitter: twitter.com/IngHark
På Instagram: instagram.com/IngHark
På LinkedIn: linkedin.com/in/ingeharkestad
På YouTube: youtube.com/ingeharkestad/ (dans) og Sabbatsaar (om sabbatsåret som førte til Ute av lage)